Υπεγράφησαν οι Χάρτες Εθελοντικής Δέσμευσης για την εξοικονόμηση του νερού

 
 

Υπεγράφησαν οι Χάρτες Εθελοντικής Δέσμευσης για την εξοικονόμηση του νερού

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008, σε εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, υπεγράφησαν οι Χάρτες Εθελοντικής Δέσμευσης για την Εξοικονόμηση του Νερού στο πλαίσιο της εκστρατείας για την εξοικονόμηση του νερού "Ούτε σταγόνα χαμένη", που πραγματοποίησαν το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ο ΣΚΑΙ, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

 

 Τη Χάρτα Εθελοντικής Δέσμευσης για την εξοικονόμηση του νερού από τους αγρότες υπέγραψαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ.Τζανέτος Καραμίχας και Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος της Ευρωμεσογειακής Ένωσης Αρδευτών, κ. Γρηγόρης Αλεξιάδης.

Τη Χάρτα Εθελοντικής Δέσμευσης για την εξοικονόμηση του νερού από τους φορείς υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ, κ. Δημήτρης Δράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΔΚΝΑ, κ. Νίκος Χιωτάκης και εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων, η κ. Μαμιδάκη Μαρία-Ελένη.

Διαβάστε την Χάρτα Εθελοντικής Δέσμευσης για την εξοικονόμηση νερού από τους πολίτες.
 

 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr