Θέσεις εργασίας

 
 
Ποια προσόντα και χαρακτηριστικά θα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α για να συνεργαστεί με μια ΜΚΟ, όπως το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS;

Να έχει περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση, όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις, να συνδυάζει εθελοντική προσφορά και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό σε όσα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, να είναι δημιουργικός/η και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να έχει ικανότητες και δεξιότητες που του/της δίνουν τη δυνατότητα να συνεργάζεται σε ομάδα σεβόμενος/η τη διαφορετικότητα των άλλων.
 
Και ταυτόχρονα, να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, γνωστικού επιπέδου και ενδιαφερόντων, αλλά και να είναι σε θέση να προωθεί την ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, βιωσιμότητας και διαλόγου των πολιτισμών.

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
 
Ειδικότερες προκηρύξεις για κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών δημοσιεύονται και ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.
 
 

Προκήρυξη θέσης Ειδικού Marketing και Επικοινωνίας

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

30/10/2017

 

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS προκηρύσσει θέση Ειδικού Marketing και Επικοινωνίας, πλήρους απασχόλησης και με 12μηνη διάρκεια, για το έργο «Επι-στροφή στη Βρύση», που χρηματοδοτείται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

 

Διαβάστε την προκήρυξη.

 
 
 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr