Φόρμα παραγγελίας

 
«Διψάτε» να ενισχύσετε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS – και κατ’ επέκταση να βοηθήσετε το περιβάλλον - και δεν ξέρετε πώς; Κανένα πρόβλημα… θα σας ξεδιψάσουμε! Με άξονα τη δικαιολογημένη «εμμονή» του με τη διαφύλαξη των υδατικών πόρων, το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS λανσάρει δύο μοντέρνα, χρηστικά αντικείμενα που θα γίνουν οι αχώριστοι σύντροφοί σας στην εκδρομή, την προπόνηση, την παραλία, τη δουλειά… με λίγα λόγια ΠΑΝΤΟΥ.


Το μεταλλικό παγούρι με το εύλογο σύνθημα Πάρε μέρος στη λύση - Γέμισέ με από τη βρύση και το «αμφίθυμο» θερμός μας, ήρθαν να αλλάξουν την καθημερινή μας επαφή με το νερό και να επιτελέσουν διπλή αποστολή:


1. Να συμβάλουν στην εξοικονόμηση των υδατικών πόρων. Χρησιμοποιώντας το παγούρι ή το θερμός του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, αποφεύγετε τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών και με έξυπνο τρόπο έχετε πάντα το νερό ή το ρόφημά σας στη θερμοκρασία που θέλετε.


2. Να ενισχύσουν το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Επιλέγοντας ένα παγούρι για το ποσό των 12 € ή ένα θερμός για το ποσό των 18€ βοηθάτε την οργάνωση να συνεχίσει το πολυεπίπεδο έργο της για την προστασία του περιβάλλοντος.Πάρτε την υπόθεση της προστασίας των υδατικών πόρων ζεστά και παγώστε τις παρωχημένες, υδροβόρες συνήθειες με τις νέες χρηστικές προτάσεις του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS! 


 


 


 


 


 


 


 


   
 


 

*Πρόγραμμα WINLIFE της Τράπεζας Πειραιώς

Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr