Υποστηρίξτε μας

 
 

Υποστηρίξτε μας

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

ΠΑΡΕ ΚΙ EΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΛΥΣΗ!!

Για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και να συνεχίσουμε με περισσότερη ενέργεια το σημαντικό οικολογικό, πολιτισμικό και κοινωνικό μας έργο, χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη.

 

Κάθε πολίτης που γίνεται υποστηρικτής μας, δυναμώνει τη φωνή μας, τη δυνατότητα να αλλάζουμε τα πράγματα, να επεξεργαζόμαστε και να προωθούμε λύσεις.


ΓΙΝΕ ΚΙ EΣΥ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!

Υποστηρικτής δεν σημαίνει απλώς συνδρομητής. Για εμάς είναι σημαντικό οι υποστηρικτές μας να ενημερώνονται και να συμμετέχουν ενεργά όπου, όπως, και όποτε μπορούν και επιθυμούν.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ

 

Οι υποστηρικτές μας συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της οργάνωσης, λαμβάνουν συστηματική ενημέρωση μέσω των ηλεκτρονικών newsletter μας  και έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως εκδηλώσεις, εθελοντικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, διεθνείς συναντήσεις νέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα τους.


Μια ετήσια συνδρομή αντιστοιχεί περίπου σε 0,50€ την εβδομάδα. 

Συγκεκριμένα:

30 ευρώ: για ιδιώτες

15 ευρώ: για μαθητές - φοιτητές - ανέργους

50ευρώ: για σχολεία

Για Επιχειρήσεις, Ιδρύματα, λοιπούς δημόσιους-ιδιωτικούς φορείς το ποσό της προτεινόμενης συνδρομής διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και την  οικονομική δυνατότητα του εκάστοτε φορέα.

 

Επίσης σημαντικό για το έργο μας είναι οποιοδήποτε ποσό οικονομικής ενίσχυσης ή δωρεάς επιθυμείτε να προσφέρετε στην οργάνωση. Τα ονόματα των δωρητών δημοσιεύονται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα μας.

 


 

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

Για να γίνετε υποστηρικτής στην οργάνωση αρκεί η καταβολή της ετήσιας συνδρομής υποστηρικτή.

 

Με την ετήσια συνδρομή σας παίρνετε, κι εσείς ενεργά μέρος στη λύση των προβλημάτων και υποστηρίζετε το έργο μας!

 

Η πληρωμή της συνδρομής σας μπορεί να γίνει :

 • στο ταχυδρομείο με ταχυδρομική επιταγή προς: Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Μαμάη 3, 10440, Αθήνα, τηλ/φαξ: 2108228795, 2108253435
 • σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
   ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5018-016484-401
   IBAN: GR 68 0172 0180 0050 1801 6484 401
  • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:
   ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0215 4401 0011 7314
   IBAN: GR 86 026 0215 0000 4401 0011 7314
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK:
   ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 3340 0200 2001 330
   IBAN: GR 50 0140 3340 3340 0200 2001 330
 • με πιστωτική κάρτα μέσω internet (ασφαλής συναλλαγή)  στο πρόγραμμα winbank easypay   της Τράπεζας Πειραιώς: Άμεση Είσοδος> Άλλες> Μη Κυβερνητικές Οργανώσες> Περιβαλλοντικές Οργανώσεις> Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
 • με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας
 • με μετρητά στα γραφεία μας (Μαμάη 3 - Αθήνα), καθημερινά από τις 9:30 έως τις 17:00.

 

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax, email ή ταχυδρομείου, καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας.

Αίτηση υποστηρικτή (doc)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ


 

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ή ΦΟΡΕΙΣ

 

Στο Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS απευθυνόμαστε σε ευαισθητοποιημένους πολίτες, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε τη συνεργασία με ιδιωτικές ή δημόσιες επιχειρήσεις και ιδρύματα που επιθυμούν να υποστηρίξουν τις δράσεις μας και συγχρόνως να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην επίλυση καίριων περιβαλλοντικών ζητημάτων.

 

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις με στόχο την καλλιέργεια δημιουργικών σχέσεων αμοιβαίου οφέλους που έχουν ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, αλλά και του προσωπικού, των πελατών και δικτύου συνεργατών της επιχείρησης. Συγχρόνως επιδιώκεται η ενθάρρυνση, υιοθέτηση και προβολή φιλικών προς το περιβάλλον,  πρακτικών της εταιρείας. Επιπλέον, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα που στη βάση κοινών αξιών έχουν ως σκοπό της λειτουργίας τους, ανάμεσα σε άλλα,  την υποστήριξη δράσεων περιβαλλοντικού, κοινωνικού και δια-πολιτισμικού χαρακτήρα μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

 

Εξίσου σημαντική για την υποστήριξη του έργου μας είναι και η αφιλοκερδής παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών μας. Μέσω τέτοιων συνεργειών καταφέρνουμε να εξοικονομούμε σημαντικούς πόρους και να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με επιχειρήσεις ή φορείς.

Οι δωρεές σε είδος ή υπηρεσίες ποικίλουν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες μας, παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, δημιουργία κοινωνικών μηνυμάτων και κάλυψη επικοινωνιακών αναγκών των εκστρατειών μας, δωρεάν παραχώρηση προϊόντων για την διεξαγωγή δημόσιων εκδηλώσεων και συνεδρίων.

 

Εάν είστε εκπρόσωπος μίας ιδιωτικής επιχείρησης ή επαγγελματίας και επιθυμείτε να υποστηρίξετε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS  χορηγώντας κάποια συγκεκριμένη δράση ή προσφέροντας είδη/ υπηρεσίες της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Δημοσίων σχέσεων στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή στα τηλέφωνα της οργάνωσης

 

Δείτε τις υπάρχουσες συνεργασίες του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr