Κινήσεις και Μετά-κινήσεις στην Ελευσίνα

 
 

Κινήσεις και Μετά-κινήσεις στην Ελευσίνα

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και τον Δήμο της Ελευσίνας, ως βασικούς εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE ΕΛΕΥΣΙΝΑ, διοργανώνει Τραπέζι Εργασίας στο πλαίσιο της διαβούλευσης με θέμα  «Δυνατότητες και προοπτικές για βιώσιμες μετακινήσεις στην Ελευσίνα» το οποίο πραγματοποιείται την Πέμπτη 12 Μαρτίου στη 1μμ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πολιτισμού Ελευσίνας (Πρώην αναψυκτήριο, παραλία Ελευσίνας).

Η προώθηση των βιώσιμων μετακινήσεων στην Ελευσίνα αποτελεί βασικό άξονα της προσπάθειας για την αναβάθμιση της περιοχής. Προϋποθέτει τόσο τη διαβούλευση των επιστημονικών και θεσμικών φορέων όσο και την ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών.
Στο Τραπέζι Εργασίας θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ο Δήμαρχος Ελευσίνας και εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας προκειμένου να αναδειχθεί ένα Σχέδιο Δράσης για την περιβαλλοντική αναγέννηση του Κόλπου της Ελευσίνας, ενώ δυο μέρες αργότερα, το Σάββατο 14 Μαρτίου, περνάμε από τη θεωρία στη πράξη με τη ποδηλατοδρομία που συνδιοργανώνουν το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με τους ποδηλάτες του CITY OF ELEFSINA και τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου Ελευσίνας.

Περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας

 

 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr